• Home
  • Werkwijze
  • Systemische benadering

Systemische benadering

Onze werkwijze is absoluut innovatief. Op een andere manier aankijken tegen vraagstukken?

Wij begrijpen hoe organisaties en mensen werken. En hoe hardnekkig het kan zijn om doelen te bereiken en focus te houden op dat wat belangrijk is. Het begrip van organisaties en mensen is de basis. Het gaat natuurlijk om wat we doen.

Wij werken met interventies die passend zijn bij deze tijd van snelheid en verandering. Interventies vanuit een zgn. systemisch perspectief, die in een kort tijdsbestek een grote impact hebben. Ons uitgangspunt is dat we u inzicht geven in de systeemdynamiek van de organisatie of de samenwerking.

Wij laten een andere zoom op vraagstukken zien. Als vergelijking: een analytische benadering leidt ertoe dat sterk ingezoomd wordt op een inhoudelijke problematiek. Een systemische benadering heeft tot gevolg dat er als het ware uitgezoomd wordt naar een ander aggregatieniveau; het hele systeem waarin de betreffende problematiek een functie kan hebben wordt in beeld gebracht. Wij geven u zicht op de onderstroom. Vanuit dat zicht is doelmatige interventie en nieuwe groei mogelijk.

Een systemische benadering kan op een aantal manieren plaatsvinden, bijvoorbeeld door systemisch interveniëren, - coaching en opstellingen. Wij vertellen u er graag meer over.
Wij maken verborgen potentieel zichtbaar en geven u daardoor zicht op andere oplossingen.

 

vleugels voor verandering collage

Neem contact op

Mail of bel

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)6 57 53 59 64

Inge van Zon - Vleugels voor Verandering