Missie

Onze wereld is de laatste decennia enorm toegenomen in complexiteit.
Duurzaam succesvol zijn vraagt daarom meer dan ooit om zicht op het eigen functioneren, flexibiliteit en wendbaarheid.

Of het nu gaat over organisaties, leiders of medewerkers; een duurzaam succesvol profiel wordt alleen verkregen als er zicht is op eigen identiteit, drijfveren en authenticiteit. En als dit ingezet kan worden in wendbaarheid. Dat pleit voor organisaties waarin begrepen wordt dat economische opbrengst en emotionele intelligentie (EQ) hand in hand gaan. Prestaties gaan over gedrag en resultaat. Op persoonlijk vlak: zelfkennis en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.  

Het is onze missie om organisaties en mensen te empoweren. Op weg naar (persoonlijk) leiderschap, passend bij deze tijd en leidend naar nieuwe inzichten. Daarnaast willen wij een actieve bijdrage leveren in onderzoek en oplossing van maatschappelijk relevante vraagstukken. Het is onze passie om de deur te openen naar een verder bewustzijn van de koppeling van economische opbrengst en emotionele intelligentie. Wij laten zien dat kan op een down to earth, pragmatische manier.

Wij ondersteunen organisaties en mensen om op een ander niveau te kijken naar ontwikkelingen, uitdagingen en/of ervaren problemen. Om bezig te zijn met het wezenlijke, voorbij het niveau van persoonlijke kennis en vaardigheden. Mensen zijn in onze kenniseconomie de belangrijkste kostenfactor. En daarmee ook de belangrijkste succesfactor. Opdat een nieuw perspectief kan ontstaan voor de oplossing van vraagstukken. Daar zijn onze klanten mee geholpen.

Neem contact op

Mail of bel

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)6 57 53 59 64

Inge van Zon - Vleugels voor Verandering