Teamontwikkeling

Werkateliers
Bedoeld voor ontwikkeling of intervisie van teams. In het algemeen kan gedacht worden aan samenwerkingsvraagstukken. De werkateliers duren circa 3 uur en zijn een vorm van waarderend onderzoek. Altijd gekoppeld aan de doelen van de organisatie en in relatie tot de context. Om die reden vrijwel altijd een zeer doelmatig en krachtig instrument om op een andere manier naar vraagstukken te kijken. 

Workshops
Wij organiseren thematische workshops waarop open inschrijving van toepassing is. Veelal gaat het dan om circa 2 à 2,5 dag. Vaak zijn deze workshops gekoppeld aan een maatschappelijk relevant thema, zoals bijvoorbeeld vergrijzing op de arbeidsmarkt, maar ook de transitie bij de overheid (Zelfstandige Zelfbewuste Professional).

Uiteraard is in overleg veel mogelijk. Voor uw organisatie, team of voor u individueel. Bel of mail.

De Catalaanse castellers

Onze inspiratie voor teamvorming

Waarom deze metafoor?

Castellers vertellen het verhaal over vakmanschap, wilskracht, lef en trots. Het kunnen leven met onzekerheid (lukt het wel/lukt het niet). Gezamenlijk bereiken ze iets dat in de ogen van velen onmogelijk lijkt te zijn. Door te trainen en te volharden, door lol te hebben in wat ze doen, bereiken ze samen de top. Traditie en vernieuwing gaan hand in hand; in het oude ligt het nieuwe immers besloten. De castellers vertellen ook een verhaal van verschillen in rollen, diversiteit en gebruik van kracht van verschillende generaties.

Lees meer over castellers

Castellers zijn de inspriatiebron voor teamontwikkeling voor Vleugels voor Verandering

Neem contact op

Mail of bel

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)6 57 53 59 64

Inge van Zon - Vleugels voor Verandering